Villiam Granath satte 3-0 för Halmstad, det var hans första allsvenska mål. Foto: Mathias Bergeld / BILDBYRÅN

Halmstad överlägset hemma mot BK Häcken

Halmstad med två förluster bakom sig fick en strålande kväll hemma mot Häcken. Med 2-0 i halvtid kunde gästerna aldrig komma ikapp.

– Helt fantastiskt, det är skitkul, säger målskytten Villiam Granath.

Halmstad med två ganska stora förluster senast bakom sig ställdes mot tabelltrean Häcken som precis tvärt om hade två segrar närmast.

Hemmalaget tog ledningen i 22:a minuten när en hårt uppvaktad Gabriel Wallentin satte 1-0.

Och drygt 20 minuter senare kom 2-0 genom Mohammed Naeem som kom fri och kunde placera in bollen bakom Häckens målvakt Andreas Linde.

En minut in i andra halvleken kom 3-0 när Villiam Granath skickade in bollen strax under ribban. Hans första allsvenska mål.

– Det är jättekul, jag är väldigt glad, säger Granath i Discovery +.

3-0 blev också slutresultatet.

Se höjdpunkter från allsvenskan på SVT Play.