Jusef Erabi blev tvåmålsskytt mot Norrby. Foto: Bildbyrån

Hammarby körde över Norrby – efter ny talangsuccé

Hammarby plockade andra raka segern i svenska cupens gruppspel.

I 3–0-segern mot Norrby visade talangerna Jusef Erabi, 19, och Viktor Djukanovic, 19, vägen.

Första gruppspelsmatchen slutade med en komfortabel 4–1-seger mot mot Brage. Under lördagen plockade Hammarby en ny storseger i svenska cupen. Denna gång var det Norrby som besegrades med 3–0.

19-årige Jusef Erabi öppnade målskyttet redan efter sex minuter, och anfallaren blev sedan tvåmålsskytt i den andra halvleken. Nyförvärvet Viktor Djukanovic, lika gammal som Erabi, blev också målskytt.

De båda talangerna gjorde även mål i Hammarbys öppningsmatch mot Brage. I och med segern står ”Bajen” på full pott efter två matcher. Det gör även de regerande svenska mästarna BK Häcken. Hisingslaget körde över Trollhättan med hela 6–1. Ibrahim Sadiq, 22, gjorde hattrick i matchen.