Bernard Mensah med vackert solomål mot Edouard Mendy

Mittfältaren Bernard Mensah slog till med ett vackert solomål i den saudiska ligan i går.

Ghananen tog emot bollen långt ner på egen planhalva – och bjöd sedan på en rejäl uppvisning.

Se soloräden i spelaren ovan.

Mensahs mål innebar 1-0 för Al-Tai hemma mot Al-Ahli i den 43:e minuten. Efter att ha gjort bort fem motståndare avslutade han distinkt bakom Édouard Mendy, utsedd till världens bästa målvakt 2021.

Men gästerna svarade snabbt innan pausvilan och lagets stjärnor ordnade segern i andra. Roberto Firmino gjorde två mål och en assist, Riyad Mahrez ett mål och en assist, och Franck Kessie satte slutresultatet 4-1.

Målet var Mensahs tionde för säsongen och han ligger sexa i skytteligan, som toppas av Cristiano Ronaldo på 21 fullträffar.