André Silva. Foto: TT Nyhetsbyrån.

Hattrick direkt för utlånade André Silva

Italienska Milan värvade portugisen André Silva till förra säsongen – men Serie A-klubben i fotboll har nu lånat ut anfallaren till Sevilla. I första ligamatchen för nya klubben gjorde Silva inte mindre än tre mål.

Sevilla vann med 4–1 borta mot Rayo Vallecano och 22-åringen satte 2–0 efter en halvtimme, 3–0 på tilläggstid i första halvlek och 4–0 i den 79:e minuten.

Italienaren Franco Vázquez gjorde Sevillas första mål efter en kvart och Adri Embarba satte Rayo Vallecanos tröstmål på straff i den 85:e minuten.

Nykomlingen Huesca, som för första gången i klubbens historia tagit klivet upp i högsta serien, vann premiärmatchen borta mot Eibar med 2–1. Álex Gallar gjorde båda målen för Huesca.