Hedvig Lindahl. Foto: Wolfsburg

Hedvig Lindahl felfri när Wolfsburg slog Duisburg

Wolfsburg stärker sin ställning som serieledare i damernas Bundesliga ytterligare efter ännu en seger, denna gång med 4–0 mot Duisburg på hemmaplan.

Men inledningsvis var topplaget lite väl gästvänligt. Trots att Wolfsburg styrde spelet och stod för merparten av bollinnehavet, blev den första halvleken mållös. Det var först fem minuter in i andra halvlek som laget tog ledningen – och sedan producerade de tre mål till lagom till att matchklockan visade 87 minuter.

Fridolina Rolfö bänkades, men den svenska landslagsmålvakten Hedvig Lindahl fick stå från start – och höll nollan mellan stolparna ännu en gång.

ARKIV: Se Lindahls jätteräddning i VM (3 juli 2019)

ARKIV: Lindahls tårar på VM: ”Det var guld vi skulle ha” (3 juli 2019)