Strands ilska efter domarnas miss: ”Det är pinsamt”

Efter tre raka förluster tog Helsingborg årets första seger på hemmaplan mot Elfsborg.

I matchens första halvlek fick bortalagets Simon Strand ta emot en tuff armbåge i bakhuvudet, en situation som inte uppmärksammades av domarna.

– Synd att ingen ser, det är pinsamt, sa Strand i halvtidspaus till Discovery+.

I den 25:e minuten tog Helsingborg ledningen genom Taha Ali som snyggt placerade in 1–0 till hemmalaget.

– Kul att det lossnade. Det var skönt att kunna bidra till mycket offensivt, sa han till Discovery+ i halvtidspausen.

Elfsborg fick ett gyllene läge att komma tillbaka i matchens andra halvlek när laget tilldelades en straffspark. Men Andre Romer placerade inte straffen tillräckligt bra och Helsingborgs målvakt Kalle Joelsson kunde stå för en utmärkt räddning.

Helsingborg försvarade ledningen matchen ut och tog därmed sin första seger för säsongen.

Tuff armbåge: ”Pinsamt”

I matchens första halvlek satte Assad Al Hamlawi in en rejäl armbåge i bakhuvudet på Elfsborgs Simon Strand, en situation som domaren inte uppfattade.

– Han svingar i bakhuvudet på mig. Det är synd att ingen ser det, det är pinsamt, säger Simon Strand till Discovery+.