Goitom kritisk till underkända målet: ”Domaren kommer be om ursäkt”

Henok Goitom satte AIK:s reduceringsmål efter 66 minuter mot Hammarby – trodde han.

Målet dömdes nämligen bort efter att anfallaren varit för brysk i närkampen strax innan.

– När domaren dömer oss igen tror jag han kommer be om ursäkt för det där, säger Goitom till SVT Sport.

AIK förlorade derbyt mot Hammarby med 2-1 och tappar mark mot Djurgården i guldstriden.

Hammarby gick upp i en 2-0-ledning genom två mål av Vladimir Rodic. Karol Mets svarade för gästernas enda mål i matchen.

Men AIK hade dessförinnan en boll i mål efter att Henok Goitom nickat till efter 66 minuter. En fullträff som blev underkänd efter att domare Kristoffer Karlsson hittat en knuff från AIK-kaptenen på Hammarbys Richard Magyar i sekvensen innan.