Zlatan Ibrahimovic målskytt för United i ligacupen. Foto: Bildbyrån

Fiasko för United trots Zlatans mål

Zlatan Ibrahimovic gjorde sitt första mål sedan comebacken, när United mötte Bristol City i ligacupen. Men storlaget föll till slut överraskande med 2-1.

Den 18 november gjorde Zlatan Ibrahimovic comeback efter korsbandsskadan. Sedan dess har det inte blivit någon match från start utan bara några enstaka inhopp.

Men var han med i Manchester Uniteds startelva igen – och detta som lagkapten när laget ställdes mot Bristol City.

Men i början av den andra halvleken kom en rejäl kalldusch för United. Detta när Joe Bryan kom loss på vänsterkanten för Bristol City, tittade upp utanför straffområdet från snäv vinkel och tryckte upp bollen i bortre krysset.

Zlatan kvitterade

I den 58:e minuten fick Manchester United en frispark några meter utanför straffområdet till vänster. Marcus Rashford och Paul Pogba diskuterade med tillsammans med Zlatan, innan den sistnämnde fick ta chansen. Zlatan stegade fram och tryckte in kvitteringen till 1-1 vid bortre stolpen.

Zlatan blev sedan utbytt efter 69 minuters spel.