Colorado vann när Zlatan Ibrahimovic var avstängd. Foto: TT

Ingen Zlatan – då bröts Galaxys svit

Nio raka matcher i MLS utan förlust.

Men när Zlatan Ibrahimovic saknades förlorade LA Galaxy mot Colorado med 1–2.

Den svenske anfallaren Zlatan Ibrahimovic var avstängd i nattens ligamatch mot Colorado Rapids på Dicks Sporting Goods Park, en följd för att han inte deltog i en MLS-allstarmatch mot Juventus i onsdags.

Och när Galaxy tvingades klara sig utan Ibrahimovic kom första förlusten i MLS sedan 31 maj. Hemmalaget Rapids vände efter att Romain Alessandrini hade spräckt nollan sedan han fått en försvarsrensning rakt på sig.

Kellyn Acosta kvitterade med vänstern i början av andra halvlek, och i matchens sista minut avgjorde Sam Nicholson för Colorado, ett lågt inspel från vänsterkanten och med en halvdan träff satte 23-åringen segermålet 2–1.

Vinst för Colorado med två svenskar i startelvan, mittbacken Axel Sjöberg och tidigare AIK:aren Johan Blomberg.