Nannskog: ”Inte troligt med nytt kontrakt i United”

Uppdaterad
Publicerad

Zlatan Ibrahimovic kontrakt med Manchester United går ut efter den här säsongen. SVT Sports expert Daniel Nannskog tror inte att Manchester United förlänger kontraktet med svensken.

– Jag ser det inte som troligt att United kommer att skriva nytt kontrakt med Zlatan.

– Han sitter på en monsterlön, och det vore en stor gambling om man ska skriva kontrakt med Zlatan, dels sett till hans ålder och att han antagligen har en korsbandsskada, säger Daniel Nannskog.

”Kan aldrig räkna bort Zlatan”

Däremot tror Nannskog att Zlatan kommer komma tillbaka till fotbollsplanen. Om än inte på den allra högsta nivån.

– Det är en fighter, man kan aldrig räkna bort Zlatan. Jag tror att han vill visa att han kan komma tillbaka från, som det ser ut, en allvarlig knäskada. Jag tror inte det är det sista vi har sett av Zlatan på en fotbollsplan.

– Det kanske inte blir spel i någon europeisk storklubb eller någon toppliga. Det jag kanske mest tänker på är USA. Han kanske skulle kunna avsluta i Los Angeles, och ha det lite gott där helt enkelt, säger Daniel Nannskog.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.