Två nya mål för Alexander Isak när Real Sociedad avancerade i Copa del Rey Foto: Bildbyrån/Arkiv

Isak fortsätter att producera – två nya mål i cupen

Uppdaterad
Publicerad

I helgen säkrade Alexander Isak en poäng åt sitt Real Sociedad mot Barcelona. Målformen ser ut att hålla i sig, i kväll gjorde Isak två nya mål när Real Sociedad tog sig vidare i Copa del Rey efter 8-0 mot fjärdedivisionslaget Becerill.

Alexander Isak har haft ett par hyfsade dagar i Spanien. I helgen satte 20-åringen dit 2-2 mot Barcelona i stormötet i La Liga. I kväll dubblade han sitt målskytte när ”La Real” tog sig vidare från andraomgången i Copa del Rey. För motståndet stod fjärdedivisionslaget Becerill som lyckades hålla nollan i 37 minuter innan det rann i iväg rejält.

Landslagsforwarden gjorde sitt första mål i den 68:e minuten vilket innebar 6-0 till de blåvitrandiga från San Sebastian. Isaks andra mål var det sista i matchen och kom i den 75:e minuten. 8-0 till Real Sociedad som avancerar till tredjerundan i cupen.

Den f.d Manchester United-talangen Adnan Januzaj blev Reals bästa målskytt med ett hattrick i matchen.

Copa del Rey

CD Becerril

0 - 8

Real Sociedad

Palencia
Publik: 8000
Domare: Mario Melero López

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.