Se Johanna Rytting Kaneryds mål i spelaren ovan. Foto: Viaplay

Johanna Rytting Kaneryd målskytt i Chelseas kross

Johanna Rytting Kaneryd vässar formen.

Svenskan blev målskytt när Chelsea städade av Aston Villa med 6–0 under lördagen.

Se landslagsstjärnans mål i spelaren ovan.

Johanna Rytting Kaneryd verkar ha skakat av sig besvikelsen efter 1–1 mot Italien i Nations League-kvalet senast.

Under lördagseftermiddagen visade hon nämligen fin form när Chelsea krossade Aston Villa.

Efter knappa halvtimmen väggade sig svenskan fram på högerkanten och lyfte in bollen i straffområdet där Fran Kirby satte dit 2–0-målet.

Rejäl kross i andra

Svenskan nöjde sig inte med det fina förarbetet. Tio minuter in i andra halvlek bröt sig Rytting Kaneryd loss från mittplan och tryckte dit 3–0.

Det blev en ordentlig ketchupeffekt efter det målet. Chelsea utökade genom Ashley Lawrence och Agnes Beever-Jones innan yttern visade framfötterna igen.

26-åringen tog sig runt sin försvarare och lyfte in bollen i straffområdet där Niamh Charles, efter en försvarsstyrning, drog in 6–0 på volley.