Sebastian Andersson fick jubla för sitt Union Berlin. Foto: TT

Sebastian Andersson bröt måltorkan – när Union Berlin vann

Efter åtta matcher utan mål har nu Sebastian Andersson brutit förbannelsen.

Mot Eintracht Frankfurt på bortaplan rullade den förre Djurgården- och IFK Norrköping-anfallaren in 1–0 för Union Berlin i segermatchen (2–1).

Efter åtta matcher utan att hitta nätet, fick äntligen Union Berlins Sebastian Andersson jubla. I mötet med Eintracht Frankfurt slog 28-åringen till i den 49:e minuten.

Christopher Lenz spelade fram Andersson som gjorde karriärens kanske enklaste mål när han la in bollen i öppet mål till 1–0.

Låg även bakom tvåan

I 69:e minuten utökade Union Berlins sin ledning till 2–0. Sebastian Andersson var framme och högg på en boll efter ett inlägg, som målvakten inte nådde. Bollen touchade sedan Andersson och gick in i mål efter att Eintracht-försvararen Evan Ndicka stött in bollen.

Florian Hübner reducerade med drygt tio minuter kvar att spela, men det blev seger för Union Berlin.