Vincent Aboubakar blev utvisad efter sitt mål mot Brasilien. Foto: C More

Kamerun besegrade Brasilien – missar slutspel ändå

Det blir inget slutspel i VM för Kamerun.

Trots en avslutande vinst mot Brasilien räckte inte Kamerun hela vägen.

Måkskytten Vincent Aboubakar visades dessutom ut efter att ha dragit på sig andra gula kortet i samband med målet.

I första halvlek var det i stort sett spel mot ett mål där Brasilien flera gånger om kunnat ta ledningen, men där Kamerun lyckades reda ut situationerna.

Kamerun lyfte spelet något i den andra halvleken. Men mer än ett par avslut som gick utanför lyckades de inte skaka fram. Och även i andra halvlek var det Braslien som var närmast ett ledningsmål.

I varje fall fram tills tilläggstiden, där Kamerun i 92:a minuten gjorde 1-0 genom Vincent Aboubakar som på en spelvändning nickade in ett inlägg, och firade med att ta av sig tröjan och dra på sig sitt andra gula kort i matchen.