Norrköping tappade poäng igen

Uppdaterad
Publicerad

Norrköping fick med sig ett kryss hem från Kalmar. Efter en händelserik andra halvlek med fyra mål slutade matchen 2-2. Gästerna som fortsatt jagar sin första seger.

Det blev en målrik andra halvlek i Kalmar. Först gav Jordan Larsson Norrköping ledningen borta mot Kalmar efter att han lyckats få med sig bollen och ta sig förbi Fidan Aliti i Kalmarförsvaret i den 51:a minuten. Det var Larssons andra mål för säsongen.

Sen kvitterade Kalmar på straff bara minuter senare genom Romario Pereira Sipiao. Efter att Aliti kolliderat med Sead Haksabanovic i utkanten av straffområdet.

– Vi var det lag som var närmare segern, säger Kalmar FF:s tränare Magnus Pehrsson till C More.

Jagar säsongens första seger

I den 78:e minuten var Simon Thern framme och stötte in 2-1 för gästerna efter att det varit trassligt i straffområdet efter en frispark.

Men snabb replik då Kalmar i den 80:e minuten kvitterade genom Papa Diouf som fick en tå på bollen efter att Aliti skarvat fram bollen.

Gästerna med sin sista chans i den 90:e minuten på hörna men Kalmar kunde rensa utan problem. Istället blev det till en kontring för hemmalaget med ett avslut som gick långt utanför.

Norrköping som av många är tippade som en av guldkandidaterna har nu spelat tre omgångar utan seger.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.