Asllani öppnade målskyttet när Real Madrid dominerade

Det tog runt tio minuter för Kosovare Asllani att göra mål.

Och Real Madrid besegrade Athletic Club med 3-1.

Kosovare Asllani och Sofia Jakobsson kom till start för Real Madrid. Och den förstnämnda skapade stor oreda i Athletics försvar redan från matchstart.

Och i den elfte minuten lönade det sig. Asllani var på rätt plats, vid rätt tid, och när det blev stökigt i boxen behövde hon bara peta in bollen. Hennes 15:e mål för säsongen.

Real Madrid dominerade fullkomligt i den första halvleken, och Marta Cardona ville inte vara sämre än Asllani.

Hemmalaget reducerade

I den 24:e minuten befann hon sig en bit utanför straffområdet och drog till med ett superskott som gick via ribban för att sedan studsa in i nätet.

Gästande Madrid var inte färdiga där. Endast fyra minuter in i den andra halvleken utökade laget till 3-0.

Men Atheltic som varit nästintill osynliga fick till en reducering.

I och med vinsten är Real Madrid klart för Champions League-kval.

Asllani spelade hela matchen för Real medan Jakobsson byttes ut i den 68:e minuten.