Kylian Mbappé tvingades bryta matchen mot Montpellier. Foto: Bildbyrån

Kylian Mbappés tunga match: Missade straffar och skadad

Kylian Mbappé missade straff och blev utbytt skadad på 20 minuter. PSG vann ändå med 3–1 mot Montpellier i Ligue 1.

Efter åtta minuter fick PSG straff efter att Sergio Ramos gjorts ned i straffområdet. Kylian Mbappé klev fram och missade men domaren beslutade att straffen skulle gå om.

Då missade anfallaren även det andra försöket och efter 20 minuters spel gick anfallaren ut skadad. Detta knappt två veckor innan PSG:s första åttondelsfinal mot Bayern München i Champions League.

Även Sergio Ramos utgick skadad för PSG som dock ändå vann med 3–1 efter att Fabian Ruiz och Lionel Messi gjort mål de första två målen. Det blev dock en nervös avslutning på matchen då Montpellier reducerade i 89:e minuten genom Arnaud Nordin innan Warren Zaire-Emery fastställde slutresultatet på tilläggstid.

Innan dagens seger hade PSG tagit fyra poäng på de fyra senaste matcherna. PSG leder ligan med fem poäng till godo på tvåan Marseille.