Foto: TT

Landslagschefen om Janne i natt: ”Han är ångerfull”

Uppdaterad
Publicerad

Efter 5-0-matchen rök förbundskaptenen Janne Andersson ihop med experten Bojan Djordjic i Viaplaystudion.

”Vi har en pågående dialog som initierades i natt”, skriver förbundets presschef Petra Thorén till Expressen angående dialogen med Viaplay.

Och under natten menade landslagschefen Jens T Andersson att förbundskaptenen ångrar sig.

– Han sträckte upp handen och var ångerfull, säger Jens T Andersson.

När förbundskaptenen Janne Andersson fick frågor om Jesper Karlssons speltid i Viaplaystudion brast det.

Experten Bojan Djordjic och Andersson hamnade i en intensiv diskussion och det hela slutade med att förbundskaptenen lämnade studion.

Herrlandslaget i fotboll

”Vi en pågående dialog som initierades i natt”, skriver förbundets presschef Pethra Thorén till Expressen angående dialogen med Viaplay.

En halvtimme efter midnatt, trädde Svenska fotbollförbundets landslagschef Jens T Andersson fram för att svara på mediernas frågor.

– Jag har sett intervjun på en liten mobiltelefon efter matchen och kan konstatera att det inte var den bästa intervjun vi genomlevt efter en landskamp, säger Jens T Andersson enligt TT och fortsätter:

– Det är mycket känslor i luften och många tankar som flyger igenom. Men jag har inga problem med att konstatera att det inte blev någon bra intervju.

Har du pratat med förbundskaptenen?

– Ja, det har jag. Ångerfull, han kan också konstatera att det inte blev något bra resultat i intervjun. Han sträckte upp handen och var ångerfull, säger Jens T Andersson.

Se bilderna från när Janne Andersson och Bojan Djordjic rök ihop efter EM-kvalmatchen, 30 sekunder in i Sportnytt:

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Herrlandslaget i fotboll

Mer i ämnet