Foto: Bildbyrån

Landslagsmeriterade anfallaren klar för Napoli

Uppdaterad
Publicerad

Svenska landslagsmeriterade Jenny Hjohlman är klar för Napoli, uppger klubben på Instagram.

– I går landade hon i Neapel och nu är hon redo för det här nya äventyret, skriver klubben bland annat på sin Instagram.

Jenny Hjohlman har etablerat sig i Italien. 2018 skrev hon på för Serie B-laget FC Florentia och nu har värvats för spel i konkurrenten, toppklubben Napoli, det uppger klubben på sin instagram.

– Ett och ett halvt år med Florentia och åtta mål för denna offensiva spelare som spelade för Empoli förra året med tre mål. I går landade hon i Neapel och nu är hon redo för det här nya äventyret, skriver klubben bland annat på sin Instagram.

Hjohlman värvades till Umeå IK i damallsvenskan 2012 och har genom åren bland annat spelat i KIF Örebro, Florentia. Och nu är svenskan klar för storklubben Napoli. Hjohlman kommer till en klubb som ledde Serie B innan säsongen stängde ner på grund av coronapandemin.

MER FOTBOLL: Da Silva med ett klassmål för Piteå (11 juli 2020)

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.