Lautaro Martinez gjorde fyra mål som inhoppare för Inter. Foto: MASSIMO PICA

Lautaro Martinez sanslösa kväll – fyra mål som inhoppare

Lautaro Martinez stod för galen insats som inhoppare för sitt Inter i kväll.

Den argentinska VM-guldmedaljören gjorde fyra mål (!) – på 27 minuter.

När argentinaren Lautaro Martinez byttes in i den 55 minuten mot Alexis Sanchez stod det 0-0 i bortamatchen mot Salernitana.

När slutsignalen ljöd stod det 0-4 på tavlan. Martinez hade då stått för hela fyra mål, varav ett på straff.

– Jag gjorde fyra mål men det viktigaste var att Inter vann matchen, säger han italienska Sky Sports.

Segern gjorde att Inter tog tillbaka den serieledning de hade tappat när Milan besegrade Lazio tidigare under kvällen.

– Det var fantastiskt men under mina två år här har han alltid var konsekvent och i kväll var det dags för honom att få vila lite. Han är vår ledare, kaptenen, han måste fortsätta såhär, säger Inters tränare Simone Inzaghi.

Lewandowski gjorde fem mål på nio minuter

Det finns några andra insatser att jämföra med Martinez. Ole Gunnar Solskjaer gjorde fyra mål de sista tolv minuterna för Manchester United i en match mot Nottingham.

Robert Lewandowski gjorde fem mål på nio minuter i en 5-1-seger mot Wolfsburg.