Nilsson Lindelöf målskytt för Man United

Victor Nilsson Lindelöf har gjort säsongens första mål för sitt Manchester United.

I hemmamatchen mot Aston Villa nickade han in 2–1-bollen – men kort efteråt kvitterade bortalaget till slutresultatet 2–2.

Manchester United är i stort behov av poäng i Premier League. I hemmamatchen mot Aston Villa fick laget en riktig mardrömsstart då Jack Grealish gjorde 1–0 efter bara elva minuter. Strax innan paus fick United ändå in en kvittering genom Tom Heaton.

Och efter 64 minuter spelade såg Victor Nilsson Lindelöf till att ge Manchester United ledningen till 2–1. Nilsson Lindelöf dök upp på bortre stolpen och nickade in ledningsbollen efter hörna.

Men glädjen blev kortvarig då Aston Villas Tyrone Mings kvitterade till 2–2 bara två minuter efter Victor Nilsson Lindelöfs mål.

Matchen slutade 2–2.

I DAG: Målmaskinen räddade Ljungberg i första matchen

I DAG: Expert Nannskog sågar Arsenal-försvaret