Foto: Strive

Lindelöf ut skadad i träningsmatchen

Uppdaterad
Publicerad

Försäsongen är igång för Manchester United och Victor Nilsson Lindelöf. I lördagens träningsmatch mot Inter grinade svensken illa och byttes ut med en förmodad skada.

Drygt tio minuter in i andra halvlek satte sig Nilsson Lindelöf ner i straffområdet och tog sig mot ljumsken. Han ersattes av Phil Jones och gick rakt in i omklädningsrummet.

Fram till dess hade svensken imponerat och varit en av den dittills mållösa matchens mest tongivande spelare ihop med nyförvärvet Aaron Wan-Bissaka. 

Matchen som spelas i Singapore är lagens första i den världsomspännande försäsongsturneringen International Champions Cup.

Unge Mason Greenwood gav United ledningen med 1-0 med kvarten kvar. Det blev också slutresultatet.

Strax efter att Lindelöf klivit av bytte Ole Gunnar Solkjaer ut i princip hela laget. Det återstår att se hur pass allvarlig svenskens skada är, eller om han bytte ut sig själv som en säkerhetsåtgärd. Svensken missade den senaste landslagssamlingen i våras när han tampades med just en skada i ljumsken. 

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.