Romelu Lukaku slog sönder båset efter Belgiens fiasko i VM. Foto: SVT/Bildbyrån

Lukakus utbrott – slog sönder spelarbås

Romelu Lukaku blev inbytt i andra halvlek och hade flera chanser att bli Belgiens matchvinnare, men i stället blev han den stora målsumparen mot Kroatien som slutade mållöst, 0-0.

I den sista ordinarie minuten fick Romelu Lukako den stora, stora chansen att ge Belgien ledningen och ett segerläge. Bollen spelades in från högersidan och Lukako skulle bara sätta den i mål – men bollen studsade ifrån honom via bröstet och målvakten Dominik Livakovic kunde ta hand om bollen.

En halvtimme tidigare hade han haft ett skott i insidan av den högra stolpen.

När matchen var över kom tårarna och på väg ut från planen slog Lukaku sönder ett plexiglas på ett avbytarbås. Frustrationen var total.

– En jobbig period för honom. Lukaku är förbannad nu, säger SVT Sports expert Therese Strömberg.