Magdalena Eriksson firar sin fullträff. Foto: Bildbyrån

Magdalena Eriksson nickade in första målet för säsongen

Chelsea tog en ny seger i Super League och den svenska lagkaptenen Magdalena Eriksson gjorde sitt första mål för säsongen. Londonlaget slog Filippa Angeldahls Manchester City med 4-0.

– Vilken seger. Jag är jättestolt över tjejerna idag, säger svenskan i ett klipp på Twitter.

Bortalaget Chelsea tog ledningen redan efter två minuter då kanadensiskan Jessie Fleming hittade målet för tredje matchen i rad.

Strax innan paus fyllde Sam Kerr på till 2-0 och Fran Kirby gjorde trean i den 52:a minuten.

Bara tre minuter senare var Eriksson framme på en hörna och nickade in sitt första mål för säsongen från nära håll.

Landslagsmålvakten Zecira Musovic byttes in i den 77:e minuten då den tyska förstamålvakten Ann-Katrin Berger skadade sig. Angeldahl spelade 69 minuter innan hon byttes ut.

Regerande mästaren Chelsea är tvåa i tabellen efter obesegrade Arsenal. Manchester City är nia.