Markus Rosenberg redo att ta emot bollen. Foto: Bildbyrån.

Malmö spelade 0-0 i Europa League: ”Inte mycket som stämde”

Malmö FF spelade 0-0 mot Lugano i Europa League i ett grått Schweiz. Det skapades knappt någon målchans under hela matchen.

– Det var mindre bra, inte mycket som stämde i dag. De pressade oss högt och inget stämde. De är svårslagna hemma men vi bjuder inte upp till mycket i dag. Det är svårt att vara nöjd efter en sådan insats, säger kaptenen Markus Rosenberg till Kanal 9.

I slutminuterna slet och försökte Sören Rieks ett par gånger vilket gav lite nerv trots allt. Men det blev bara nära.

Europa League

Molins drog i tröjan i straffområdet

Guillermo Molins kunde fått med sig en straff när han drogs i tröjan men domaren blåste inte.

Första halvlek var tillknäppt. Lugano var det bättre laget utan att skapa speciellt heta chanser. Efter en halvtimme utgick Oscar Lewicki med lårproblem. Luganos svensk, Alexander Gerndt, bytts in i början av den andra halvleken.

Matchen spelades i St Gallen 25 mil från Lugano och stora sektioner av stadion stod tomma. De tillresta Malmö-fansen hördes och syntes mest.