Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video

Nannskog: Malmö måste värva

Uppdaterad
Publicerad

Malmö har allsvenskans bredaste trupp.

Inte tillräckligt enligt Daniel Nannskog.

– De måste våga satsa, säger experten i Fotbollsstudion.

Malmö har under allsvenska våren förlorat tre av elva omgångar. Regerande mästarlaget har haft stora skadebekymmer, där bland andra Anders Christiansen, Oscar Lewicki, Isaac Kiese Thelin och Ola Toivonen saknades samtidigt.

Och SVT Sports expert Daniel Nannskog tycker Malmö behöver förstärka mer ännu mer spets, i synnerhet om anfallaren blir skadad eller avstängd.

– Jag tycker att man ska öppna den stora plånboken. Jag tycker faktiskt att Malmö har varit alldeles för passiva, om man tittar på danskarna i FC Köpenhamn så satsar de rätt så brutalt, och kan göra riktigt stora värvningar. Malmö behöver våga lite, lite mer. Tänk om Kiese Thelin skulle skada sig när de ska kvalificera sig till Champions League, och så står de där med Malik Abubakari. Det håller inte för mig. Jag tycker att det ska komma in en riktigt bra anfallare till, våga satsa för Champions är viktigt, säger Nannskog.

Allsvenskan återupptas i slutet av juni, och övergångsfönstret öppnar 15 juli.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.