SVT:s expert Daniel Nannskog menar att Hammarby måste ta lärdom av det som hänt. Foto: Bildbyrån

Nannskog: ”Det såg jag absolut inte komma”

Uppdaterad
Publicerad

Han fick sparken av Hammarby.

Nu är Milos Milojevic ny tränare för regerande mästarlaget Malmö.

– Det såg jag absolut inte komma, säger Daniel Nannskog.

SVT Sports expert Daniel Nannskog blev överraskad att Malmö FF valde Milos Milojevic som efterträdare till Jon Dahl Tomasson. Milojevic anställs tills vidare av MFF, detta mindre än en månad efter att han fått sparken av allsvenska konkurrenten Hammarby – som ansåg att 39-åringen hade förbrukat sitt förtroende efter att han hade förhandlat med norska Rosenborg.

– Det är möjligt att (Milos) Milojevic har lärt sig av det, han framstod ju inte som jättebra efter den här soppan med Hammarby, och att han nu förstår att den stilen inte funkar helt enkelt, säger SVT Sports expert Daniel Nannskog.

Hur tror du det går för Malmö med Milojevic som ny tränare?

– Jag har hört att det är en kille som har väldigt, väldigt höga krav på sina spelare. En tuffing, som är målinriktad och vill enormt mycket. Så den mentaliteten passar ju rätt så bra i Malmö. Han har bra förutsättningar för att lyckas, med just den stilen som han har.

KLIPP: Här är Malmö FF:s nye tränare

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.