Malmö FFs målskytt Isak Redzic. Foto: Bildbyrån

Malmö vann – Zidane gick på pumpen

Uppdaterad
Publicerad

Första ronden av två mellan Malmö FF och Real Madrid gick till hemmalaget. MFF vann Youth League-matchen med 1–0 efter ett sent mål av Isak Redzic.

Innan kvällens stormatch skulle en annan avgöras, den mellan Malmös U19 och Real Madrids U19. Där var det hemmalaget som drog det längsta strået efter ett sent avgörande av Malmös Isak Redzic. Forwarden lyckades med bedriften att överlista Zinedine Zidanes son, Luca Zinedine Zidane Fernández, som vaktar ”Los Blancos” mål.

Målet kom i den 88:e minuten efter en frispark slagen av Johan Brannefalk som Redzic höll sig framme på fixade segermålet för hemmalaget.

Champions League

Ungdomslagen följer med A-lagen och spelar en egen Champions League-turnering, UEFA Youth League, mot det andra lagens U19-lag. Malmö fick med sig ett oavgjort resultat i Paris.

Se målet i klippet ovan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Champions League

Mer i ämnet