Unge debutanten Daniel James satte 4-0. Foto: Bildbyrån.

Uniteds knock – 4-0 mot Chelsea

En straffspark i första halvlek, tre blixtrande anfall i andra – och så hade Manchester Unied slagit Chelsea med 4-0 på Old Trafford.

– Vi kommer ut som ett annat lag i andra halvlek, säger Victor Nilsson Lindelöf till Viasat.

Det vankades Premier League-premiär för Manchester United och Chelsea när de möttes på Old Trafford.

Med dryga kvarten spelad gav Marcus Rashford hemmalaget ledningen på straffen som han själv ordnade.

Gästerna hann pricka både ribba och stolpe innan halvleken var över, och sedan punkterades de blå lungorna efter paus.

I matchminut 65 mötte Anthony Martial ett inspel till 2-0 och två minuter senare stack Rashford på djupet och stötte in 3-0.

21-årige inhopparen Daniel James fastställde slutresultatet 4-0. I sin debut förvaltade han Paul Pogbas passning och skrek ut sin glädje.

United får därmed en flygande start på säsongen. Victor Nilsson Lindelöf spelade hela matchen bredvid rekordvärvningen Harry Maguire.

– Vi kommer ut som ett annat lag i andra halvlek och kontrollerar matchen på ett annat sätt, säger Lindelöf till Viasat efter matchen.