Pressat United vann knappt över Watford

Tre gyllene minuter räckte för Manchester United mot Watford. Victor Nilsson Lindelöf spelade från start och bidrog till 2–0-segern – Uniteds tredje seger på de fem inledande matcherna.

Båda lagen hann vaska fram heta målmöjligheter under den första halvtimmen men två storspelande målvakter i Manchesters David De Gea och Watfords Ben Foster höll matchen mållös.

I den 35:e minuten stod Uniteds skyttekung Romelu Lukaku rätt placerad och gjorde 1-0 med magen (!) från misstänkt offside-position. Det var den belgiske anfallarens fjärde mål för säsongen.

Manuel Fellaini kunde i 38:e minuten nicka fram till Chris Smalling som fick all tid i världen att brösta ned bollen och dunka in tvåan på volley, bara ett par meter framför näsan på Watford-keepern Ben Foster.

Andre Gray reducerade med ett vackert direktskott i nättaket men närmare än så kom inte Watford den här kvällen.

Svenske Ken Sema blev kvar på hemmalagets avbytarbänk hela matchen.