Paul Pogba. Foto: Bildbyrån.

Manchester Uniteds Paul Pogba skadad igen – ska opereras

Uppdaterad
Publicerad

Manchester Uniteds mittfältsstjärna Paul Pogba har åkt på en ny smäll. Enligt Manchester Uniteds tränare Ole Gunnar Solskjær måste 26-åringen operera foten och blir borta i en månad.

Den franske landslagsmannen är ett av de hetaste namnen inför januaris transferfönster i den europeiska fotbollen. Men Pogba hann bara spela fem Premier League-matcher i början av hösten innan han skadade vristen och i ligacomebacken i december blev bara två matcher lång.

Mittfältaren var inte med när laget förlorade mot Arsenal på nyårsdagen och efter matchen förklarade Ole Gunnar Solskjær varför – 26-åringen måste operera sin fot.

– Han har fått rådet att göra det så fort som möjligt och det kommer han antagligen att göra. Han kommer vara borta från allt spel i tre-fyra veckor, sade Solskjær på presskonferensen efter 0–2-förlusten, enligt The Guardian.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.