• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Östersund i Jämtlands län. Det brinner i en byggnad med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Jämtland.

Alexander Isak. Foto: Bildbyrån

Messis VAR-straff sänkte Isaks Sociedad

Uppdaterad
Publicerad

Barcelonas Lionel Messi visade kyla från straffpunkten och satte avgörande 1–0-målet hemma mot Real Sociedad.

Ett mål som kom till efter ett VAR-beslut.

– Det är fotboll. Ibland har man domsluten med sig, ibland mot sig. I dag var det mot oss. Jag har inte sett situationen men jag litar på att det görs rätt och att det sköts på ett bra sätt, säger Alexander Isak till C More.

Den svenske landslagsanfallaren spelade i 84:a minuter, hade någon skaplig chans men tyckte inte att hans spanska klubb gjorde tillräckligt bra i från sig för att vara värda mer av ligamötet på Camp Nou.

– Slutprodukten från vårt lag kunde ha varit bättre. Vi gör en bra match men för att vinna de här matcherna krävs det ibland det lilla extra, säger han.

I och med segern toppar Barcelona La Liga-tabellen på 58 poäng och är två poäng före Real Madrid, dock med en match mer spelad. Real Sociedad, 43, finns på sjätteplats.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.