Zlatan Ibrahimovic varnad mot Juventus. Avstängd i cupreturen. Foto: Bildbyrån.

Tunga minuter för Milan

Cristiano Ronaldo fick sista ordet i Milano.

Han fixade 1-1 till Juventus i Coppa Italia.

Ett tungt mål för Milan som även fick Zlatan Ibrahimovic avstängd i returen.

Semifinalen i Coppa Italia mellan Milan och Juventus var mållös efter 45 minuter. En kvart in i den andra halvleken tog Milan ledningen.

Ante Rebic tryckte in 1-0 från nära håll och fick ta emot jubel från hemmapubliken.

Utvisning för Milan

Med 20 minuter kvar av matchuret kom en tuff smäll för hemmalaget. Theo Hernández drog på sig sitt andra gula kort i matchen och blev därmed utvisad.

Milan krigade emot med tio man. Det såg ut att hålla till seger.

Men i slutminuterna fick Juventus straff och Cristiano Ronaldo sköt in 1-1. En tuff smäll för Milan som får klara sig utan Zlatan Ibrahimovic i returen då han drog på sig ett gult kort i första halvlek.