Paris SG:s Gianluigi Donnarumma hånades med inkastade sedlar

Uppdaterad
Publicerad

Milan vände till 2-1-seger mot Paris SG i Champions League. I PSG-målet hånades den förre Milanmålvakten Gianluigi Donnarumma med inkastade fejkade dollarsedlar.

När Donnarumma lämnade Milan för Paris SG 2021 utan att Milanoklubben fick någon ersättning för övergången kallades han för ”Dollarrumma”. I dag var han tillbaka för första gången på sin gamla hemmaarena och mottagande var allt annat än hjärtligt.

När Rafael Leão kvitterade till 1-1 för Milan med en bicykleta låg det fullt med fejkade dollarsedlar med Donnarummas ansikte på i straffområdet.

När Olivier Giroud distinkt nickade in 2-1 i början av den andra halvleken var sedlarna bortstädade.

– Ju fler spelare som är tillgängliga desto bättre för oss. Laget fungerade bra tillsammans och förtjänade vinsten. Nu måste vi prestera bra mot Dortmund och gå om dem, säger Milans tränare Stefano Pioli till BeIN Sport om lagets insats.

Även inkastade sedlar i andra matchen

PSG hade en vass kvitteringschans i slutminuterna men Lee Kang-in sköt i utsidan av stolpen.

Det var Milans första vinst i CL i höst efter två oavgjorda och en förlust och hoppet om att nå slutspelet lever.

Dortmund toppar grupp F efter 2-0 på Newcastle utan skadade Alexander Isak. Även i den här matchen kastades det in fejkade pengar i en protest mot att Uefa vill ändra formatet med fler lag och fler matcher. Fansen protesterade mot vad de uppfattar som ett girigt Uefa som bara bryr sig om pengar.

UEFA Champions League

AC Milan logo

AC Milan

2 - 1

Paris Saint-Germain logo

Paris Saint-Germain

Stadio Giuseppe Meazza, Milano
Publik: 75649
Domare: Jesús Gil Manzano

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.