Milans tränare Stefano Pioli vill gärna se Zlatan Ibrahimovic på planen i lördagens möte med Verona i Serie A. Foto: TT

Zlatan kan göra comeback i morgon

Uppdaterad
Publicerad

Zlatan Ibrahimovic närmar sig comeback i Italien. Milans tränare Stefano Pioli kommer att vänta in ett sent besked av Ibrahimovic inför lördagens Serie A-möte med Verona.

– Hans tillstånd förbättras, säger Pioli enligt Reuters.

Ibrahimovic, som fyllde 40 förra söndagen, har bara spelat 30 minuter för Milan den här säsongen efter hälsene- och knäproblem.

– Han mår allt bättre och har tränat med oss sedan gårdagen, säger Pioli som även ska vänta in värmningen i morgon innan ett beslut tas om svensken ska inkluderas i truppen.

– Jag tror att morgondagens träning kommer att bli viktig och efter den så bestämmer vi om han kan inkluderas i truppen. Hans tillstånd förbättras, säger Pioli.

Milan har spelat bra utan Zlatans närvaro i laget. Laget ligger tvåa i Serie A efter Napoli och har sex vinster och en oavgjord på de inledande sju matcherna.

KLIPP: Jannes härliga svar om Zlatans fest: ”Inte bjuden” (4 okt)

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.