Viktigt meddelande till allmänheten i Södertälje i Södertälje kommun, Stockholms län. Det brinner i en industrilokal med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Stockholm.

Cesc Fabregas blev matchvinnare för Monaco. Foto: Bildbyrån

Monaco vände 0-2 mot PSG

Kylian Mbappé blev tvåmålsskytt i första halvlek.

Men i den andra vände Monaco till 3-2 och bjöd Paris Saint-Germain på deras tredje ligaförlust den här säsongen.

– Vi visar upp en väldigt bra mentalitet i laget, säger hemmalagets tvåmålsskytt, Kevin Volland.

Kylian Mbappé kom tillbaka från skadefrånvaro när han hoppade in i Nations League mot Sverige.

När ligaspelet under fredagskvällen var igång igen, startade han på topp ihop med Moise Kean i toppmötet borta mot Monaco.

Ligue 1

Anfallaren löpte från matchstart stora sår i hemmalagets försvar och efter 25 minuters spel rann han igenom och tryckte in ledningsmålet. När 21-åringen tolv minuter senare placerade in 2-0 till PSG från straffpunkten, såg det ljust ut för serieledarna.

Innan den första halvleken var över hade PSG dessutom två mål VAR-bortdömda för offside.

Volland också tvåmålsskytt

Men i den andra kom Monaco ut som ett nytt lag.

Reduceringen till 1-2 kom efter 52 minuters spel. Ett vackert anfall där bollen gjorde jobbet fram till tysken, Kevin Volland, som från nära håll petade in bollen i nät.

Fabregas avgjorde

Bara 13 minuter senare var det dags igen. Volland höll sig framme i straffområdet på nytt efter ett vackert inlägg in bakom PSG:s försvarare mot den bortre stolpen. Där bröstades bollen ner till Volland som kunde kvittera i öppet mål.

Fullbordade vändningen gjorde Cesc Fabregas från straffpunkten med fem minuter kvar av ordinarie tid.

– Vi visar en väldigt bra mentalitet i laget och jag är väldigt stolt över vår insats i den här matchen, säger Volland efter segern.

Dessa tre poäng var viktiga för Monaco som nu hakar på PSG i tabelltoppen. Inför matchen låg man på sjätte plats i tabellen, nu är man tvåa, fyra poäng bakom PSG.

MER FOTBOLL: Giroud levererade två mål för Frankrike (17 nov 2020)