Nannskog inför Premier League: ”Svårt att se att något lag ska störa Liverpool”

Uppdaterad
Publicerad

Premier League står för dörren efter ett rekordkort uppehåll. Enligt SVT Sports fotbollsexpert Daniel Nannskog blir det en repris för mästarna från förra året när ligan summeras.

– Det är ett riktigt maskineri. Jag har svårt att se att något annat lag ska utmana de om titeln, säger Nannskog.

Det har inte blivit mycket till försäsong för spelarna i Premier League men i helgen drar den engelska högstaligan igång med Londonderbyt mellan Fulham och Arsenal.

Liverpool går för två i rad

Förra året blev det en smått överlägsen ligatitel för Liverpool som tillslut vann med hela 18 poäng ned till tvåan Manchester City. Enligt SVT Sports fotbollsexpert Daniel Nannskog blir det en repris från förra året.

– Det är ett riktigt maskineri. De kompletterar varann på ett utmärkt sätt. Och jag har svårt att se att något annat lag ska kunna utmana de, säger Nannskog.

Chelsea tillbaka på transfermarknaden

När det kommer till nyförvärv verkar de flesta experter vara överens om att det är Chelsea som har förstärkt truppen bäst. Efter en Uefa-avstängning som innebar att Londonklubben inte kunde värva under två raka fönster är ”Blues”  nu tillbaka på marknaden och har verkligen kompenserat för det senaste årets ickevärvningar.

Bland annat har man fått in tyska supertalangen Kai Havertz, brasilianske försvarsgeneralen Thiago Silva och skyttekungen från Leipzig, Timo Werner.

– Chelsea känns väldigt spännande med tanke på den spelarna man har fått in. Jag är oerhört nyfiken på vad Timo Werner kan göra för Chelsea med den snabbheten och det målskyttet han besitter.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.