Nannskog: ”MFF gör det riktigt bra”

Uppdaterad
Publicerad

Malmö är utslaget ur Europa League. Men SVT:s expert, Daniel Nannskog, är imponerad av lagets insats mot Chelsea.

– Jag tycker MFF gör det riktigt bra första 25 minuter. De spelar med stort mod och bra presspel. MFF gör mycket bra men det märks att det är försäsong för MFF fortfarande. De öppnar för mycket ytor och det utnyttjar Chelsea. Sen tröttnar de rejält och det rinner iväg med två mål till, säger Nannskog.

Nu får Malmö återgå till att fokusera på försäsongen och förberedelserna inför allsvenskan. Nannskog tycker att det finns några saker laget behöver förbättra tills allsvenska premiären.

– Sett över båda matcherna finns det saker att förbättra framförallt i första mötet där Malmö släpper in för lätta mål. De hamnar i läget att behöva jaga och vinna på Stamford Brigde. Sen måste effektiviteten blir bättre om Malmö ska kunna välta stora lag som Chelsea i framtiden

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.