• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Sörby, i Örebro kommun, Örebro län. Det brinner i en byggnad på Restalundsvägen 20 med kraftig rökutveckling. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Örebro.

Nannskog: ”Pojklagsnivå i IFK Göteborg”

Uppdaterad
Publicerad

Tre insläppta mål.

Hemma mot en nykomlingen Degerfors.

Daniel Nannskog sågar IFK Göteborg efter förlusten.

I Marek Hamsiks startdebut föll Göteborg med 2-3 mot Degerfors, som tog sina första poäng och seger i allsvenska återkomsten. SVT Sports expert Daniel Nannskog tycker Blåvitts försvarsinsats var under all kritik.

– Väldigt dåligt försvarsspel av IFK Göteborg. De har varit väldigt solida i de första två matcherna, och släppt in noll mål. Men i kväll var det pojklagsnivå, säger Nannskog.

Stjärnvärvningen Hamsik spelade 73 minuter i sin första match från start, men lämnade planen assist- och mållös.

– Man tänkte i början av matchen att nu kommer den Hamsik vi har väntat på att få se i allsvenskan, och det som ska bli så häftigt. Men jag tycker att han är alldeles för osynlig. Han har varit en besvikelse hittills, säger krönikör Therese Strömberg i Fotbollsstudion.

Se Fotbollsstudion på SVT Play.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.