Nannskogs hyllning: ”Det är en otrolig talang”

Uppdaterad
Publicerad

Tre mål på två matcher.

Williot Swedberg – en 18-åring som Daniel Nannskog njuter av att se på planen.

– Det är en otrolig talang som de (Hammarby) har. Fantastisk bollspelare, målskytt, assistkille. Han har alla verktyg. Den naturliga touchen när han flyttar bollen. Det märks att att han är ordentligt bra skolad. 40-45 miljoner låter mycket. Men nej, det gör det inte. Hammarby borde kunna få ut bra mycket mer pengar än så för honom, säger SVT Sports expert Daniel Nannskog i Fotbollsstudion.

Hammarbys Williot Swedberg debuterade i allsvenskan i fjol, och gjorde mål och assist i sitt första inhopp mot Degerfors.

I vintras var mittfältaren på väg att bli en rekordförsäljning för Hammarby, men övergången till Lokomotiv Moskva stoppades strax före den ryska invasionen av Ukraina. Fotbollsstudions Daniel Nannskog och Therese Strömberg tror att Swedberg kan säljas redan i sommar.

– Han är redan klar i allsvenskan, säger Nannskog.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.