Norrköping ångar på – slog Djurgården med 3-0

IFK Norrköping fortsätter att imponera i årets upplaga av allsvenskan. ”Peking” visade åter sin klass och vann med 3-0 mot Djurgården.

– Vi visar hur skickliga vi är, säger Jonathan Levi efter slutsignalen.

Säsongen har knappast börjat som förväntat för Djurgården, som i dag gästade IFK Norrköping och tidigt hamnade i brygga.

Hemmalagets Christoffer Nyman stack på djupet i matchminut 20 och lättade bollen över Tommy Vaiho till 1-0.

Strax före paus svepte Sead Haksabanovic fram en hörna som mittbacken Rasmus Lauritsen mötte perfekt med pannan – 2-0.

Levi dundrar in trean

I andra halvlek turades lagen om att vaska fram chanser, men i den 83:e minuten trampade Jonathan Levi framåt i banan.

Med en känslig högerträff skickade den vänsterfotade yttern in bollen högt i bortre hörnet och fastställde slutresultatet 3-0.

– Vi har tränat på de där omställningarna. Vi vet exakt vad vi ska göra i de lägena, säger Levi till Dplay efter matchen och fortsätter:

– Vi visar hur skickliga vi är, men (tränare) Jens (Gustafsson) håller oss på jorden.

Därmed har Norrköping tagit nio poäng av nio möjliga med tre omgångar spelade. Djurgården inkasserade andra raka förlusten.