Supportrarna kräver tränarens avgång

Uppförsbacken blir allt brantare för tabelljumbon Sundsvall som i kväll föll med uddamålet hemma mot Elfsborg. Giffarna har inte vunnit en match sedan 29 april, vilket betyder 15 raka matcher utan seger där 11 är förluster.

Etter slutsignalen skanderade publiken att tränaren Joel Cedergren skulle avgå – som i sin tur gick fram och samtalade med klacksektionen.

Sviten blir allt längre och krisen allt djupare i Sundsvall. Ikväll besegrades laget av Elfsborg med 2-1 efter att 21-åriga Jesper Karlsson avgjort på nytt när han höll sig framme på en långboll från Simon Strand. Det var Karlssons tredje mål på två matcher.

– Det var en okej match men vi vinner i alla fall.  Det är en mycket fin boll och det vara bara att få en touch på den. Jag har fått spela en del nu och då kommer det. Jag har jobbat hårt och tillsammans med laget har vi skapat något. Vi behöver det här, så jävla skönt, säger matchvinnaren till C More.

Kräver tränarens avgång

Per Frick var den som gav gästerna ledningen efter dryga kvarten. Men Sundsvalls Eric Björkander svarade upp med ett nickmål, bara fyra minuter senare.

Karlssons avgörande kom i den 78:e minuten och Elfsborg hade fler chanser att göra mål. Sex minuter efter målet fick Elfsborg en straff efter att målvakten Lloyd Saxton dragit ner Dennis Olsson. Stian Gregersen sköt dock en bit över.

Efter slutsignalen skanderade hemmapubliken att de ville se tränaren Joel Cedergrens avgång. Cedergren gick fram till publiken och förde en diskussion med några supportrar.