Ny nolla för Lindahl i Wolfsburg – efter fin frisparksräddning

Wolfsburg fortsätter att gå som tåget i damernas Bundesliga.

I dag tog de en enkel 3–0-seger borta mot Potsdam.

I mål stod Hedvig Lindahl – som gjorde en riktigt fin frisparksräddning.

Den regerande mästaren Wofsburg har fått en fin start på Bundesliga-säsongen. I dag kom lagets fjärde raka seger då de vann med 3–0 borta Potsdam, efter en match som de dominerade från första stund.

Redan i matchens andra minut kom det första målet, då den före detta Rosengård-spelaren Sara Björk Gunnarsdottir gjorde 1–0.

Harder missade straff

Därefter var det aldrig något snack om vilket lag som skulle vinna. Trots att den tidigare Linköping-stjärnan Perneille Harder missade en straff för andra matchen i rad så blev det alltså en komfortabel seger.

Lindahl hade en ganska lugn match i målet, men stod i den andra halvleken för en fin dubbelräddning, då hon först räddade en frispark upp i ribban, och sedan räddade även det efterföljande skottet.

Wolfsburgs andra svenska spelare, Fridolina Rolfö, saknades ånyo på grund av den muskelskada hon haft problem med ett tag.