Nabil Bahoui lämnar AIK Foto: TT Nyhetsbyrån

Officiellt: Nabil Bahoui lämnar AIK

Uppdaterad
Publicerad

Nabil Bahoui, 31, kommer inte att spela i AIK 2023.

AIK bekräftar via sin hemsida att anfallaren lämnar – ett besked som får Bahoui att reagera.

”Jag är väldigt besviken över hur detta har skötts”, skriver han på Instagram.

180 matcher och 66 mål blev det för Nabil Bahoui i AIK. Under tisdagen står det klart att den 31-årige anfallaren lämnar Stockholmsklubben. Bahouis kontrakt med AIK löpte ut efter årsskiftet, och i dag bekräftar ”Gnaget” att han lämnar.

– Vi vill tacka Nabil för tiden i AIK. Han har under lång tid bidragit med mängder av poäng i den svartgula tröjan och vi önskar honom lycka till i sin fortsatta karriär, säger Manuel Lindberg, vd/klubbdirektör och tillförordnad sportchef i AIK till klubbens hemsida.

Kritiserar klubben

Beskedet har inte mottagits väl av Bahoui, som tar till sociala medier för att kritisera AIK.

”Jag är väldigt besviken över hur detta har skötts, jag har hela tiden velat stanna i AIK, jag har ett stort AIK-hjärta och älskar klubben. Jag hade velat vara med på denna resan med en ny tränare som jag tror mycket på”, skriver han på Instagram och fortsätter:

”Brännan (Andreas Brännström, tränare) har varit tydlig mot mig att han verkligen vill att jag stannar men det är andra i klubben som av någon anledning inte vill ha kvar mig, jag vet vilka det är och jag kommer att prata mer om det framöver.”

Bahoui värvades som en ung talang från Brommapojkarna till AIK inför säsongen 2013.

Anfallaren har i skrivande stund inte gjort klart med en ny klubbadress.

KLIPP: Gustafsons svar om framtiden i BK Häcken

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.