Olsen släppte in två mål – Evertonsvit bruten

För fjärde matchen i rad vaktade svenske landslagsmålvakten Robin Olsen Evertons mål.

Men till skillnad från tidigare matcher förlorade Liverpoollaget, 0–2 hemma mot Fulham efter två mål av Josh Maja i Premier League-fotbollsmötet.

Robin Olsen har haft Evertonmanagern Carlo Ancelottis förtroende under de två senaste veckorna. Samtidigt har Premier League-laget gått bra med en seger och en oavgjord match i ligaspelet och avancemang i FA-cupen.

Men på söndagskvällen fick den obesegrade sviten sitt slut. Everton, med Olsen i målet för fjärde matchen i rad, förlorade med 0–2 hemma mot Fulham på Goodison Park efter två mål av bortalagets nigerianske anfallare Josh Maja i den andra halvleken.

Lindelöf förlorade duell

Manchester United hämtade sig från den tuffa starten borta mot West Bromwich. Men det var ändå inte tillräckligt. 1–1 innebar att storklubben fortsätter att tappa poäng i Premier League.

Redan efter 1.20 minuter av matchen på The Hawthornes var Manchester United i underläge.

Mbaye Diagne vann duellen med Victor Nilsson Lindelöf, kastade sig fram och nickade in hemmalagets West Bromwichs 1–0 bakom målvakten David de Gea.

Gästerna hämtade sig visserligen från mardrömsstarten och Bruno Fernandes kvitterade i slutet av halvleken.

Men mer än så blev det inte – även om Harry Maguires nick under tilläggstiden var nära.

Och för Manchester United slutade mötet med ligans bottenlag med nya tappade poäng.

Tränaren Ole Gunnar Solskjærs gäng har bara vunnit en av klubbens fem senaste ligamatcher – 9–0 mot Southampton – och är sju poäng bakom tabellettan och stadsrivalen Manchester City.

Hattrick av Aubameyang

City har dessutom en match mindre spelad, och möter härnäst Everton borta på onsdag.

I Arsenals seger med 4–2 hemma mot Leeds hamnade allt fokus på Pierre-Emerick Aubameyang. Anfallare stod på fem ligamål för säsongen inför mötet på Emirates – nu dundrade han in tre stycken; 1–0 i 13:e minuten, 2–0 efter 41 och så 4–0 i 47:e.

Tidigare under söndagen vände Wolverhampton 0–1 till seger med 2–1 borta mot Southampton.

Trepoängaren säkrades efter Ruben Neves kvittering på straff i 53:e minuten och 13 minuter senare avgjorde Pedro Neto