Jonas Olsson i Djurgården under höstens derby mot AIK. Arkivbild. Foto: TT Nyhetsbyrån

Olsson lämnar Dif – karriären kan vara över

Uppdaterad
Publicerad

Jonas Olsson lämnar Djurgården efter två säsonger i klubben. Den tidigare landslagsbacken meddelar även att karriären med största sannolikhet är över.

– Jag har sagt att jag inte ska ta något beslut före årsskiftet. När du precis har avslutat en säsong så är du så uppe i den, och med den säsong som har varit, framför allt på hösten kanske, så vill jag inte att det ska färga mitt beslut, säger Olsson i en intervju på klubbens webbplats.

– Men med allra största säkerhet så gjorde jag min sista fotbollsmatch mot Sirius här hemma. Men som sagt, jag vill låta det sjunka in lite och inte ta något förhastat beslut, fortsätter han.

Olsson har förutom Djurgården även representerat Landskrona, NEC Nijmegen och West Bromwich, där han tillbringade merparten av sin karriär. 35-åringen har även spelat 25 landskamper för Sverige.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.