Sirius tränare Kim Bergstrand var inte nöjd med hur matchen slutade. Foto: Bildbyrån

Sirius tappade poäng i toppmötet

Sirius hade i dag chansen att koppla ett rejält grepp om den allsvenska kvalplatsen.

Så blev inte fallet sedan Östersund i matchens slutskede prickat in kvitteringen.

”Man hade önskat att vi hade marginalerna med oss hela vägen”, säger tränaren Kim Bergstrand.

Det såg länge ut som att Sirus skulle knipa tre poäng i toppmötet med Östersund. Ledningsmålet genom Moses Ogubu i den första halvlekens tolfte minut såg ut att bli matchens enda.

Men med två minuter kvar av ordinarie speltid kunde Östersund kvittera genom Dragan Kapcevic.

Superettan 2015

29-åringen gick på skott utanför straffområdet och en storspelande Andreas Andersson mäktade till slut inte med att hålla bollen från nätmaskorna.

– Man hade önskat att vi hade marginalerna med oss hela vägen, när man leder en match i den 88:e minuten är det klart att man blir besviken när man inte vinner, säger tränaren Kim Bergstrand till TV4 Sport.

”Förtjänade minst kryss”

Östersund hade innan kvitteringen radat upp målchanser. I den första halvleken hade Brwa Hekmat Nouri ett skott i ribban och i den andra halvleken prickade Andrew Stadler stolpen.

– Vi förtjänade minst kryss. Jag vet inte hur många gånger vi träffade ramen, säger målskytten Dragan Kapcevic.

Matchen slutade 1-1 vilket betyder att Östersund befäster andraplatsen medan Sirus fortsatt ligger på kvalplats.