Neymar ser ut att stanna i franska storklubben. Foto: Bildbyrån

Neymar om sin PSG-framtid: ”Lyckligare än tidigare”

Uppdaterad
Publicerad

I går var han med och tog PSG vidare till CL-semifinal.

Efter matchen uttalade sig Neymar om sin framtid.

– Kontraktsförlängningen är inte längre en diskussionsfråga, säger den brasilianska stjärnan.

Neymar hade tre ramträffar när hans PSG mötte Bayern München i returen av kvartsfinalen i Champions League under tisdagskvällen.

Tur då för brassen att tyskarnas seger inte skrevs till mer än 1-0 och att Paris Saint-Germain därmed tog sig vidare till semifinal via totalt 3-3 och fler gjorda mål på bortaplan.

Framtiden kring PSG:s största stjärnor, Neymar och Kylian Mbappé, har varit oviss. Den sistnämnde har länge ryktats vara på väg till den spanska storklubben, Real Madrid.

”Lyckligare än tidigare”

Även Neymar har haft flyttrykten kring sig, men ser nu ut att stanna i klubben, vilket han själv kommenterade efter tisdagens CL-avancemang.

– Min kontraktsförlängning med PSG är inte längre en diskussionsfråga. Jag känner mig bekväm och som hemma här. Jag är lyckligare än tidigare, säger Neymar enligt brasilianska, TNT Sports.

I semifinalen av Champions League väntar nu Manchester City eller ett nytt tyskt motstånd i Dortmund för PSG.

KLIPP: Neymar med tre ramträffar mot Bayern (14/04-21)

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.