Robin Quaison. Foto: Bildbyrån

Quaisons Mainz tuffa svit förlängdes – fem matcher utan seger

Mainz har det tufft i Bundesliga. Idag förlorade de med 1-0 hemma mot Hoffenheim och därmed har de inte vunnit på fem raka matcher. Svensken Robin Quaison har inte gjort mål sedan den senaste segern, mot Paderborn i slutet av februari.

I den 27:e minuten missade Hoffenheim Steven Zuber en straff och under tio minuter senare var Quaison väldigt nära att ge sitt lag ledningen då hans frispark skruvades i stolpen och sedan rullade några decimeter från målliinjen.

Istället tog Hoffenheim ledningen med två minuter kvar av första halvlek genom Ilhas Bebou.

I andra halvlek tryckte Mainz på bättre, men matchen slutade 1-0 och de är nu bara en poäng från nedflyttning.

ARKIV: Fridolina Rolfö låg bakom två mål i storsegern (29 maj):