Gareth Bale och Cristiano Ronaldos Real Madrid visar fin form. Foto: TT Nyhetsbyrån

Real MFF-genrepade med seger

Uppdaterad
Publicerad

På tisdag möter Malmö FF och Real Madrid.

Det lär bli tufft för MFF.

Reals stjärnor verkar vara i form.

Såväl Karim Benzema och Cristiano Ronaldo gjorde mål i dag.

Real Madrid spelade i dag sin sista match inför mötet med Malmö FF i Champions League. Och de gjorde det bra. Laget vann med 4–1 mot Getafe.   

– Vi spelade väldigt bra, väldigt koncentrerat. Vi visste att det skulle bli en svår dag i dag, men jag tycker att laget gjorde en bra match, säger försvararen Nacho Monreal på lagets hemsida.

Benzema inledde målskyttet

Real avgjorde matchen snabbt. Redan efter fyra minuter gjorde Karim Benzema 1–0 med ett volleyskott efter ett inlägg från Pepe. Dryga halvtimmen senare ledde de med 4–0 efter att Cristiano Ronaldo satt 4–0.

– Laget mår bättre än vad folk tror, det visade vi i den första halvleken. Vi är ett bra lag, med potential att spela mycket bättre, säger Reals tränare Rafael Benitez enligt ESPN.

– Vi gjorde 45 väldigt bra minuter. Efter att vi gjort 4–0 tappade vi lite intensitet då matchen var avgjord. Laget var väldigt fokuserat från start. De visste vad de behövde göra. Det viktigaste för oss var att ta de tre poängen.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.